Garden Forest

amenajari spatii verzi Bistrita NasaudCompania noastra va ofera servicii de amenajari spatii verzi in Bistrita Nasaud, intretinere spatii verzi, sisteme de irigatii, ,amenajare de pavaje si dale ornamentale, iazuri si fantani materialele folosite fiind de cea mai inalta calitate, iar personalul fiind alcatuit din specialisti in domeniu.

O gradina amenajata cu diverse plante, arbusti, pereni si flori necesita mai putina munca decat ne putem imagina. Cu toate acestea atunci cand doriti plantati suprafetele exterioare nu trebuie sa lasati nimic la voia intamplarii si sa apelati la o firma specializata. Garden Foresva sta la dispozitie pe raza judetelui Bistrita si in judetele limitrofe cu servicii de amenajari spatii verzi la cele mai accesibile preturi, cu plante de exterior si gazon din pepiniera proprie.

Dorintele clientilor reprezinta cel mai important factor pe care il luam in calcul in toate proiectele intreprinse. Toate gradinile vor avea amprenta celui care se va rasfata in universul verde creat de noi, tinand cont, desigur, de personalitatea clientului si specificul fiecarui domeniu pe care vom pasi.

Amenajari spatii verzi

In vederea amenajarii spatiului verde dorit de dumneavoastra, trebuie constatat dimensiunea suprafetei de amenajat si trebuie luate probe de sol pentru a vedea calitatea acestuia.
Urmeaza realizarea proiectului de amenajare de catre un arhitect peisagist in care sunt cuprinse: sistemul de irigatie, plante, flori si plantare gazon.

amenajare gradina

Etapele proiectului:

 • stabilirea cerintelor clientului;
 • prezentarea unor schite de idei, pentru a veni in sprijinul descoperirii stilului preferat de dumneavoastra;
 • alegerea de catre client a modului de amenajare a proprietatii;
 • realizarea proiectului pe baza de fotografie ce simuleaza cât mai fidel felul in care o sa arate gradina dvs.
 • aprobarea de catre client a proiectului;
 • stabilirea costului amenajarii (deviz) si semnarea contractului.

proiectare si intretinere spatiu verde

Sistemul de irigatie este foarte important si util totodata si se recomanda a fi instalat inainte de inceperea lucrarilor de plantare. 

Plantarea florilor si a celorlalte plante din gradina este o faza urmatoare si acestea vor fi frumos imbinate unele cu altele; plantele si florile pot fi plantate atat solitar cat si in grupuri, in functie de tipul plantelor, de rata de crestere, de perioada de inflorire, de expunerea la soare, umiditatea solului si de modul in care acestea se potrivesc intre ele.

Lucrarile de amenajare cele mai importante sunt :sisteme de irigatie, proiectare spatii verzi, servicii de plantare plante si flori, realizare de iazuri si fantani, plantare gazon atat di seminte cat si sub forma de rulouri, precum si aranjamente florale si servicii de intretinere spatii verzi. 

Garden Forest Intretinere Gradina

Intretinere spatii verzi

Intretinerea gradinilor si a spatiilor verzi in general include aspecte legate de fertilizare. Gazonul trebuie tuns in mod constant pentru a pastra aspectul dorit, iar forma plantelor ornamentale si a gardului viu trebuie in permanenta ajustata.

De asemenea, in timp, gazonul poate suferi modificari, fiind necesara completarea lui, pentru un aspect general placut si sanatos.

De toate acestea, precum si de multe alte aspecte, se ocupa cu cele mai bune rezultate specialistii nostri in intretinerea gradinilor si a spatiilor verzi.

Servicii complete de amenajari spatii verzi:

 • Amenajare gradini
 • Intretinere gradini si spatii verzi
 • Comercializare plante ornamentale de gradina
 • Amenajare parcuri
 • Amenajare si intretinere spatii verzi
 • Intretinere rulouri de gazon

spatii verzi Nasaud

Localizare Garden Forest
Galerie Foto