Cat Costa Intretinerea Gradinii ?

Cat costa intretinerea gradinii? Cum aleg o firma profesionista?

Costurile angajarii unei firme pentru care sa se ocupa de gradina dumneavoastra difera in functie de intretinerea dorita, insa roadele se vad in timp. Partenerii nostri va ofera servicii de intretinere gradina de inalta calitate. Printre acestea se numara :

  • Tunderea gazonului
  • Scarificare gazon + aerare gazon
  • Intretinere plante, arbori si arbusti
  • Ingrasaminte intretinere gazon si ronduri de flori
  • Aplicare tratamente fito-sanitare

Cum imbunatatim solul?

Solul este baza sanatatii gradinii tale. si adaugarea de minerale organice este cea mai buna modalitate de a va bucura de o gradina superba pentru tot restul anului. Acordati o atentie deosebita fertilizarii atat peluzei, cat restului gradinii. De asemenea, este nevoie de un drenaj bun pentru a preveni bolile fungice si mucegaiul, si de a lupta. Compostarea este o modalitate excelenta de a va ajuta sa pastrati substantele nutritive si sa introduceti microorganisme care sa lupte impotriva bolilor si sa sustina cresterea sanatoasa a plantelor. Alegeti ingrasaminte de gazon de buna pentru solul dvs. si veti fi recompensati plante si sanatoase si cu un gazon luxuriant care va puteti bucura chiar si in lunile reci.

Cum controlam daunatorii?

Daunatorii sunt, de obicei, infractorii principali intr-o gradina. Chiar si atunci cand ati avut grija sa hraniti solul si sa va mentineti starea de sanatate a plantelor, melcii si alti daunatori ar putea sa-si atace plantele. Iar daca iarba dvs. pare bolnava, ar putea fi un timp pentru ingrijirea unor gazonului pentru a scapa de grumbieni si paraziti care se hranesc cu substantele nutritive din sol.

Exista destul de putine solutii ecologice de combatere a buruienilor si daunatorilor de piata, iar intretinerea spatiilor verzi este destul de dificila. Insa solutia exista chiar pe site-ul nostru ! Puteti apela la una dintre firmele noastre partenere de amenajari spatii verzi  si gradini.

Cum mentineti gradina fresh?

Aducerea de noi plante in gradina dvs. este o modalitate excelenta de a imbunatati aspectul vizual al acesteia. Plantele plantate recent prezinta beneficii estetice imediate, oferindu-va un spatiu verde mai stralucitor si mai curat, care incurajeaza si dezvoltarea de noi ecosisteme cu noi specii care sa le sustina. Daca doriti sa adaugati un pic mai multa culoare in peisajul dvs., puteti incerca sa adaugati flori specifice  de sezon, care vor da efecte vizuale bogate, contrastante pe tot parcursul iernii. Alegerea plantelor cu flori va ajuta, de asemenea, gradina dvs. sa se prolifereze - ei vor atrage albinele, care sunt ambii campioni ai polenizarii si pradatorii naturali ai insectelor daunatoare.