Art Garden

amenajari spatii verzi ConstantaArt Garden furnizeaza servicii de amenajari si intretinere spatii verzi de înalta calitate in judetele Constanta, Ilfov, Prahova, Vrancea, oferind solutii profesionale, definite prin promptitudine si eficienta operationala.

In afara serviciilor de amenajari spatii verzi furnizam servicii de curatenie de inalta calitate si solutii profesionale pentru toti clientii nostri, la timp si in limita bugetului.

Prin maniera flexibila de a intelege nevoile clientilor, dotare de ultima ora, pregatire permanenta a personalului, promptitudine si discretie, imbunatatim permanent calitatea serviciilor oferite.

Va stam la dispozitie cu placere pentru orice informatie legata de amenajarea si intretinerea spatiilor verzi in Ilfov, Constanta si Prahova, oricare ar fi natura acestora!

Echipa noastra este formata din personal cu experienta in domeniul activitatii peisagistice, iar lucrarile sunt realizate cu seriozitate, profesionalism, dar mai ales cu pasiune.

Avantajele aduse de o colaborare cu noi:

 • Productivitatea crescuta a muncii prin folosirea unui personal bine instruit si a celor mai performante utilaje, masini si ustensile
 • Nu mai trebuie sa suportati cheltuielile cu angajarea fortei de munca si costurile suplimentare datorate acesteia, atat in cazul intretinerii spatiilor verzi, cat si a serviciilor de curatenie
 • Economie de timp si energie: coordonarea personalului de intretinere si aprovizionarea cu produse si ustensile de curatat, nu vor mai fi o grija pentru dumneavoastra sau angajatii firmei dumneavoastra.

spatii verzi Constanta

Amenajari spatii verzi:

O gradina poate fi amenajata cu arbusti, pereni si flori si poate necesita mai putina munca decat ne putem imagina. Insa atunci cand alegeti sa  plantati suprafetele exterioare nu trebuie sa lasati nimic la voia intamplarii si sa apelati la o firma specializata.Art Garden va sta la dispozitie pe raza intregului judet cu servicii de amenajari spatii verzi in Constanta, Prahova si Ilfov la accesibile preturi.

Amenajarea gradinii implica numeroase aspecte, tehnice sau estetice, precum erbicidarea impotriva buruienilor, decopertarea in vederea completarii cu sol nutritiv, cu ajutorul utilajelor, trasarea/marcarea terenului in functie de proiect si de recomandarea arhitectilor nostri, precum si in functie de particularitatile solului.

Intretinere spatii verzi

Serviciile de intretinere gradina, intretinere spatii verzi, intretinere gazon si intretinere plante de interior, oferite de compania noastra, au in vedere toate operatiunile necesare unei bune dezvoltari a plantelor si a gazonului din gradina, precum si mentinerea in conditii optime a decoratiunilor existente. 

Ne ocupam de mentenanta pentru spatii verzi rezidentiale, mentenanta spatii verzi industriale si intretinere spatii verzi si terenuri sportive, intretinere spatii verzi asociatii de proprietari si locatari. Sectorul de intretinere gradini si mentenanta spatii verzi l-am inceput din pasiunea pentru curat, sanatate si mediul inconjurator, din necesitatea de a ne simti utili pentru iubitorii de verde, plante si gazon. Ne place sa facem intretinere de spatii verzi cu personal calificat si tanar, cu utilaje proprii de performanta ridicata, programe regulate si bine stabilite, discretie si eficienta. Dupa interventiile noastre de intretineri spatii verzi, suprafetele revin la forma initiala recapatandu-si din prospetime, splendoare, atractie si utilitate.

Servicii complete de amenajari spatii verzi:

 • proiectare si executie gradini, parcuri si alte spatii verzi;
 • sisteme de irigare automatizate;
 • landscaping deosebit, profesional;
 • plantari material dendrologic: arbusti, arbori, flori anuale, flori perene, pomi fructiferi, trandafiri si alte plante de gradina;
 • elemente de decor din piatra naturala: alei si ziduri decorative din piatra naturala;
 • gazonare;
 • servicii de taiere, fasonare si toaletare arbori (defrisari, transplantari arbori si arbusti);
 • intretinere gradini

intretinere gradini Constanta

Galerie Foto