Bogardens Design

Bogardens Design va ofera servicii complete de amenajari gradina Iasi, proiectare si amenajari spatii verzi, arbusti, arbori, gazon rulou, plante de interior, flori de sezon, pomi fructiferi, comercializare si montaj mobilier pentru gradina.

Spatiul din preajma casei dumneavoastra poate fi oricand un loc unde sa gasiti relaxarea mult dorita si sa va bucurati de natura. De aceea, speram sa va convingem si ca vom avea onoarea de a va avea printre clientii nostrii. Nu trebuie decat sa ne puneti la incercare.

Intretinere spatii verzi Iasi

Printre altele, ne ocupam de mentenanta spatii verzi rezidentiale, de intretinere spatii verzi si terenuri sportive, mentenanta spatii verzi industriale, intretinere spatii verzi asociatii de proprietari si locatari.

Suntem energici, experimentati si pregatiti sa gasim solutiile bune pentru dumneavoastra. Serviciile oferite se bazeaza pe calitate, seriozitate si operativitate in executia lucrarilor. Suntem deschisi, spontani, competenti si, in acelasi timp, intotdeauna recomandam ce este potrivit spatiului visurilor dumneavoastra, care sa aduca aportul ecologic si estetic asteptat, precum si emotiile dorite. Echipa noastra are initiativa si raspunde la orice provocare, pentru a fi finalizata de noi cu profesionalism si stil. 

Avem o echipa tanara, energica si competenta, formata din profesionisti, mereu pregatiti sa gaseasca solutia potrivita, dornici sa realizeze lucrari durabile si de calitate.

amenajari gradini Iasi

Proiectare 3D pentru gradina Iasi

La cererea dumneavoastra putem executa proiecte pe calculator in format 3D prin intermediul carora dorim sa va oferim o imagine virtuala a viitoarei gradini. Astfel, puteti vedea inca de la inceput cum va arata lucrarea la finalizarea ei.

Pentru proiectarea 3D clientul, pretul pe care dumneavoastra il veti plati 3-6% din valoarea lucrarii.
Pentru proiectarea sistemului de irigatie se va plati intre 3-6% din valoarea lucrarii.
Pentru sistemele de iluminarea gradinii plati diferentiat ,in functie de cerintele dumneavoastra.

GAZONUL RULOU - O OAZĂ DE VERDE FRAGED, APROAPE PESTE NOAPTE

Visul multor oameni care tocmai ce și-au construit o casă sau pur și simplu doresc să aibă o curte frumoasă și îngrijită este să poată să se bucure de gazon cât mai repede. Venim în întâmpinarea celor care s-au gândit la asta cu servicii de calitate și meșteri buni la toate care, într-un timp extrem de scurt, vor schimba complet înfățișarea terenului.

Procedura este simplă, după cum veți vedea în cele ce urmează. Vă prezentăm așadar atât pașii pe care îi vom parcurge împreună pentru a ajunge la rezultatul dorit, cât și câteva recomandări și sfaturi.

PRIMUL PAS: NE INTALNIM

Urmează montarea rulourilor

Rezultatul final

După aproximativ 5 zile, în condiții optime (udare la timp, soare și temperaturi favorabile), deja rulourile nu se mai desfac și firele încep să se ridice. Prima tundere a gazonului nou se poate face după 10 zile, iar atunci aceasta va fi la o treime din lungimea ierbii.

Întreținere

Odată ce aveți deja un gazon frumos și uniform, care este prins bine și arată așa cum v-ați dorit, nu uitați de menținerea lui! În acest sens, puteți apela la noi sau puteți efectua singuri lucrări de întreținere lunară, care implică minimum 2 intervenții. Sunt necesare tunderea și aplicarea de îngrășământ, care împreună vor îmbunătăți aspectul gazonului și îi vor mări durata de viață. Există îngrășăminte sezoniere (adaptate necesităților fiecărui anotimp) și all-season (pentru toate sezoanele).

În plus, echipa noastră vă poate pune la dispoziție (contra cost) și un ierbicid selectiv care va proteja firul de iarbă, în același timp eliminând orice buruiană.

Vă putem ajuta să aveți parte de un gazon așa cum ați visat, într-un timp extrem de scurt! Trebuie doar să ne contactați și, împreună cu specialiștii și meșterii nostri buni la toate, se poate concepe un plan adaptat nevoilor dumneavoastră, astfel încât să vă puteți bucura cât mai repede de o grădină cu farmec!

BOGARDENS executa:

 • amenjari peisagistice dupa proiecte proprii sau ale beneficiarilor
 • amenajari de gradini, parcuri, terase, terenuri de sport
 • amenajari de spatii verzi cu fantani, iazuri, helestee, rocarii, stancarii tip alpinarium
 • plantare de arbori si arbusti de talie mare si mica

Portofoliul de lucrari al firmei cuprinde atat spatii verzi si parcuri publice, cat si lucrari de amenajare gradini private pentru ansambluri rezidentiale, persoane fizice, firme, centre comerciale, primarii, scoli, licee, gradinite si altele.

Preturile se discuta la fata locului, in functie de dimensiunea, cantitatea, materialele si complexitatea piesei dorite.

Amenajare spatii verzi

 • lantari arbori, arbusti - in masive, grupuri si aliniamente, plante perene si anuale;
 • garduri vii din diverse specii de arbusti si perdele din diverse specii de plante cataratoare;
 • gazonare prin insamantare sau montare rulouri de gazon (parcuri, stadioane, gradini, spatii verzi diverse)
 • executie alpinarii, elemente de decor din piatra naturala, zidurii decorative si terasamente din piatra naturala;
 • instalatii automatizate de irigat;
 • realizare alei pietonale din piatra naturala;
 • instalatii de iluminare pentru gradini, iazuri, terase;
 • dotare cu mobiler de gradina (banci, cosuri de gunoi, rasteluri biciclete, canisite, pergole si suporturi pentru plante);
 • constructii decorative si functionale (foisoare, fantani arteziene, cismele, iazuri si alte obiecte de decor);
 • amenajare terenuri de sport;

proiectare spatii verzi Iasi

 

Galerie Foto