Art Garden Design

mobilier gradina Cluj NapocaArt Garden Design - Amenajari Spatii Verzi va ofera servicii complete pentru amenajarea unui spatiu verde de vis pe raza intregului judet Cluj, de la plante interior - exterior, pana la mobilier de gradina de o inalta calitate.

Echipa societatii noastre este alcatuita din angajati cu experienta in domeniul activitatii peisagistice, iar lucrarile sunt realizate cu multa imaginatie si un inalt profesionalism.

Pe langa serviciile de amenajari spatii verzi, executam marcaje rutiere pentru proprietati private, hale industriale, centre comerciale, parkinguri. Oferim protectii stalpi, protectii bariere, separatoare sensuri, semnalistica rutiera.

Mobilier Gradina

Art Garden Design vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de servicii, pentru ca dorim sa va relaxati si sa va simtiti " ca in paradis " in propria gradina, va punem la dispozitie o gama diversificata de mobilier de gradina

Firma noastra lucreaza cu o gama larga de material lemnos de o inalta calitate, iar lemnul ales de dvs. pentru mobilier va fi tratat ecologic pentru o cat mai mare rezistenta in timp  dupa care se va baitui (colorat) in nuantele alese de dumneavoastra, va fi lacuit prin pulverizare pentru a ajunge la un aspect deosebit si in sfarsit datorita mesterilor nostri va lua forma dorita de dumneavoastra. 

mobila gradina Cluj Napoca

Suntem convinsi printre modelele de mobilier de gradina propuse de noi veti gasi ceva care sa corespunda gusturilor dumneavoastra, din punctul de vedere al design-ului si al calitatii. Un foisor, scaune, mese sau orice accesoriu cu un design deosebit este un obiect de efect, purtand o patina de autenticitate si aducand un parfum de epoca gradinii dumneavoastra.

Destinatia diferitelor tipuri de mese si scaune este foarte variata, dar un lucru este clar: acestea ne sunt indispensabile, facandu-si intotdeauna simtita prezenta in viata noastra. In aceasta categorie am selectat modele potrivite pentru un mic-dejun, un pranz sau o cina, luate in familie, la terasa sau in gradina. Diferitele combinatii, intre metal si sticla sau lemn pentru mobilierul de gradina va conferi spatiului dumneavoastra un aspect cu totul deosebit.

realizare marcaje rutiere Cluj Napoca

Servicii amenajari spatii verzi

 • proiectare si executie gradini, parcuri si alte spatii verzi;
 • sisteme de irigare automatizate;
 • sisteme de drenaj spatii verzi (drenuri de gradina pentru colectarea apelor pluviale in exces);
 • sisteme / instalatii de iluminare grădini;
 • landscaping deosebit, profesional;
 • plantari material dendrologic: arbusti, arbori, flori anuale, flori perene, pomi fructiferi, trandafiri si alte plante de gradina;
 • Garduri vii din diverse specii de arbusti si perdele din diverse specii de plante cataratoare: iedera, Palma Maicii Domnului;
 • elemente de decor din piatra naturala: alei si ziduri decorative din piatra naturala;
 • mobilier de gradina: elemente de decor din lemn: umbrare, pergole, foisoare, podete, grilaje, panouri si spaliere din lemn tratat,rocarii;
 • gazonare - montare rulouri de gazon;
 • gazonare prin insamantare;
 • servicii de taiere, fasonare si toaletare arbori (defrisari, transplantari arbori si arbusti);
 • intretinere gradini 

 mese gradina Cluj

Localizare Art Garden Design
Galerie Foto