Arta Gradina Raiului Arges

Arta Gradina Raiului ArgesArta Gradina Raiului Arges are la baza activitatii permanenta preocupare pentru calitate, individualizarea proiectelor prin design particularizat și satisfacerea asteptarilor clientilor nostri. Va oferim mobilier de gradina, statuete, cismele, fantani, jardiniere, banci sau cutii postale. de o inalta calitate, la bune preturi din judetul Arges!   

Arta Gradina Raiului Arges sta la dispozitia dumneavoastra cu profesionale, de ultima generatie in vederea proiectarii, amenajarii, intretinerii gradinilor, spatiilor verzi si a peluzelor, gazonare terenuri cu gazon natural obtinut prin insamantare sau cu rulouri gazon, precum si plante, arbori si arbusti ornametali cu perioade indelungate de vegetatie si inflorire si rezistenta mare la intemperii si daunatori pe intreaga raza a judetului Arges. De asemenea, va oferim si gama completa de mobilier de gradina.

Echipa noastra de specialisti in domeniul amenajarii spatiilor verzi va sta la dispozitie pe toata perioada desfasurarii lucrarilor cu sfaturi si solutii complete si personalizate, optime atat din punct de vedere al designului cat si din punct de vedere al intretinerii si costurilor.

Prin intermediul serviciului de proiectare asistata pe calculator a gradinii, spatiului verde, parcului sau peluzei aveti garantia ca la finalul lucrarilor de amanajare rezultatul este cel la care ati visat.

Mobilier Gradina

Arta Gradina Raiului Arges vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de servicii, pentru ca dorim sa va relaxati si sa va simtiti " ca in paradis " in propria gradina, va punem la dispozitie o gama diversificata de mobilier de gradina

spatii verzi Arges

Firma noastra lucreaza cu o gama larga de material lemnos de o inalta calitate, iar lemnul ales de dvs. pentru mobilier va fi tratat ecologic pentru o cat mai mare rezistenta in timp  dupa care se va baitui (colorat) in nuantele alese de dumneavoastra, va fi lacuit prin pulverizare pentru a ajunge la un aspect deosebit si in sfarsit datorita mesterilor nostri va lua forma dorita de dumneavoastra. 

De asemenea, pentru a fi completa si corelata cu nevoia dvs de relaxare, orice gradina, parc si alee au nevoie de accesorii, fie ca este vorba de mobilier de gradina, statuete, cismele, fantani, jardiniere, banci sau cutii postale.

Produsele pe care vi le punem la dispozitie, in stil clasic sau rustic, din lemn sau metal, sunt realizate cu tehnologie de ultima ora, fiind rezistente la intemperii si raze ultraviolete, cu o durata de viata indelungata.

mobilier si accesorii de gradina

Echipa noastra va sta la dispozitie cu o gama completa de servicii in domeniul amenajarilor peisagere, dupa cum urmeaza:

  • PROIECTARE 3D
  • AMENAJARI SPATII VERZI
  • SISTEME DE IRIGATII
  • GAZON
  • MOBILA GRADINA
  • ELEMENTE DECORATIVE
  • INTRETINERE GRADINI

 amenajari spatii verzi Pitesti

 

Galerie Foto