Bogardens Design Bacau

Bogardens Design Bacau reprezinta o companie privata din Bacau ( fara nici o legatura cu  Departamentul Spatii Verzi Bacau )  ofera servicii complexe amenajari spatii verzi in Bacau si Neamt, incepand cu elaborarea proiectelor de arhitectura peisagera, executia proiectului, dar si servicii de productie, montaj si intretinere gazon. Toate serviciile noastra vor fi executate in deplina concordanta cu asteptarile dumneavoastra de a avea o gradina perfecta , utilizand mijloace moderne, cu un raport calitate-pret corect.

Serviciile noastre sunt complete: de la proiectare, amenajari si intretinere spatii verzi, la productie si montaj gazon rulou, executie amenajari din piatra naturala ( pentru placat case si realizat alei) si comercializarea unei game variate de mobilier pentru gradina.

Compania noastra ofera mobilier de gradina de o inalta calitate , dezvoltandu-ne continuu si oferind in timp o gama larga de produse apreciate de partenerii sai.

Sunt cateva idei importante de care trebuie sa tineti cont atunci cand mergeti la cumparaturi. In primul rand este indicat sa va decideti ce tip de mobilier va trebuie, daca aveti nevoie de mobila plianta care sa fie adapostita in interior pe timpul iernii sau de mobila din lemn masiv care poate sa ramana afara, pe toata perioada anului. 

Echipa societatii noastre este alcatuita din angajati cu experienta in domeniul activitatii peisagistice cu mobilier de gradina, iar lucrarile sunt realizate cu multa imaginatie si un inalt profesionalism.

foisoare gradina

Bogardens Design Bacau vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de servicii, pentru ca dorim sa va relaxati si sa va simtiti " ca in paradis " in propria gradina, va punem la dispozitie o gama diversificata de mobilier de gradina

Portofoliul de lucrari al firmei cuprinde atat spatii verzi si parcuri publice, cat si lucrari de amenajare gradini private pentru ansambluri rezidentiale, persoane fizice, firme, centre comerciale, primarii, scoli, licee, gradinite si altele.

Servicii complete de amenajari spatii verzi:

  • plantari arbori, arbusti - in masive, grupuri si aliniamente, plante perene si anuale;
  • garduri vii din diverse specii de arbusti si perdele din diverse specii de plante cataratoare;
  • gazonare prin insamantare sau montare rulouri de gazon (parcuri, stadioane, gradini, spatii verzi diverse)
  • executie alpinarii, elemente de decor din piatra naturala, zidurii decorative si terasamente din piatra naturala;
  • instalatii automatizate de irigat;
  • realizare alei pietonale din piatra naturala;
  • instalatii de iluminare pentru gradini, iazuri, terase;
  • dotare cu mobiler de gradina (banci, cosuri de gunoi, rasteluri biciclete, canisite, pergole si suporturi pentru plante);
  • constructii decorative si functionale (foisoare, fantani arteziene, cismele, iazuri si alte obiecte de decor);
  • amenajare terenuri de sport;

alei piatra naturala

Daca va doriti servicii de amenajari spatii verzi sau montaj gazon rulou (brazde) sau va doriti rapid un gazon natural, colorat si cu distributie uniforma pe toata suprafata terenului dumneavoastra, solutia rapida, ieftina si eficace o gasiti la Bogardens! Informatii si comenzi: 0741 022 716.

 

Galerie Foto