Art Garden

Art Garden reprezinta o echipa tanara, dinamica si inovativa, avand ca principal obiectiv sa oferim clientilor servicii complete de peisagistica la ridicate standarde. Ne bucuram de increderea clientilor, iar dorinta noastra fiind dezvoltarea in permanenta noi oportunitati in domeniu.

Oferim servicii complete de design ambiental si arhitectura peisagera clientilor, care cauta un spatiu frumos, cat si functional. De la mici gradini urbane, pana la mari proiecte de peisagistica, va oferim servicii care includ dezvoltarea conceptului initial, managementul  constructiei si executia proiectului. Indiferent daca este vorba de o amenajare  rezidentiala sau publica, scopul nostru este ca D-voastra sa beneficiati de aceasta intr-un timp cat mai scurt din momentul  finalizarii constructiei. Realizarea amenajarii nu este o insiruire de actiuni independente. Pornind cu elemente de infrastructura / drenaje, irigari si alte elemente subterane/ , continuand cu elemente constructive/ alei, forme de relief, ziduri decorative, lacuri si cascade/ cu amplasarea plantelor si accesoriilor - toate sunt planificate riguros.

Ne puteti contacta si la urmatorul numar de telefon:

0746.500.570 - Ing. Peisagist Andreea Ciurea

Ideile si proiectele elaborate de noi sunt in pas cu tendintele moderne din domeniul proiectarii, posedand atat calitati estetice, functionale, ecologice, economice, cat si de rezistenta si comportare stabila in timp.

Orice proiect de orice complexitate este asteptat si va fi pentru noi o noua provocare! De aceea, va asteptam sa ne contactati pentru amenajari gradinii dumneavoastra. Raspundem cu inalt profesionalism 24 ore din 24.

 Acoperim cu succes mai multe regiuni din tara si avem lucrari reprezentative la nivel national.

PROIECTARE PEISAGISTICA

Prima etapa in elaborarea oricarui spatiu verde este vizualizarea ariei ce urmeaza a fi amenajata sau restructurata, pentru a fixa detalii foarte importante in proiectare: amplasarea in zona, dimensiunea si forma terenului, destinatia terenului (birouri, gradina de relaxare, loc de agrement), stilul (rustic, modern), destinatarii spatiului (familie, angajati, vizitatori etc.), importanta acordata acestei zone verzi si pasii necesari in intretinere acesteia. Ulterior vizualizarii si discutiilor din teren, urmeaza transpunerea pe hartie a tuturor detaliilor colectate, optimizate in planse tehnice si 3D, care surprind gradina in varianta finalizata, elementele grafice fiind insotite si de antecalculatia financiara a lucrarilor propuse.

IRIGATII

Sistemele de udare automatizata confera o multitudine de avantaje sesizabile inca de la inceput: economie de apa si timp, gazon verde si sanatos, plante ornamentale in continua crestere. Sistemul de irigare se poate realiza prin aspersie (cu aspersoare de diferite dimensiuni) pentru zonele cu gazon sau prin picurare (cu furtun de picurare) pentru zonele cu plante.

Constructia unui sistem de irigare tine cont de o serie de factori cum ar fi: sursa de apa, debitul, forma terenului, copaci existenti si porneste de la elaborarea unei planse cu toate componentele necesare urmand apoi amplasarea lor, programarea si punerea in functiune.

DRENAJ

Drenurile sunt alcatuite din tuburi drenate absorbante si material filtrant si au rolul de a colecta si transporta apa in canale de evacuare.

Sistemele de drenaj au rolul de a controla si dirija excesul de apa in urma ploilor, astfel incat sa nu fie afectate radacinile gazonului si ale plantelor ornamentale ce pot putrezi usor din cauza umiditatii in exces. 

GAZONARE

Gazonarea cu rulouri de gazon se poate executa in aproape orice perioada a anului, fiind o rapida metoda de instalare a gazonului. Este o metoda foarte rentabila in cazurile suprafetelor relativ mici sau a terenurilor ce se doresc a fi gazonate intr-un timp scurt.

Dimensiunea rulourilor difera si se monteaza dupa pregatirea foarte atenta a terenului, iar imediat de la montare necesita udari repetate, la intervale scurte de timp, mai ales vara la temperaturi excesive. Dupa prindere, gazonul trebuie udat in mod regulat, dupa un program de irigare.

Servicii complete de amenajari spatii verzi 

  • Amenajare peisagistica
  • Proiectare peisagistica
  • Drenaj
  • Irigatii
  • Gazonare
  • Plante
  • Apa : bazine agricole şi industriale, lacuri, iazuri de grădină şi fântâni arteziene
  • Decoratiuni exterioare : alei din piatra naturala sau pavaj, mobilier, decoratiuni
  • Servicii de curatenie profesionale

 

Galerie Foto