Art Garden Design

plante exterior Cluj NapocaArt Garden Design -  Amenajari Spatii Verzi va ofera servicii complete pentru amenajarea unui spatiu verde de vis pe raza intregului judet Cluj, de la plante o gama variata de plante interior - exterior, pana la mobilier de gradina de o inalta calitate.

Echipa societatii noastre este alcatuita din angajati cu experienta in domeniul activitatii peisagistice, iar lucrarile sunt realizate cu multa imaginatie si un inalt profesionalism. 

Pe langa serviciile de amenajari spatii verzi, executam marcaje rutiere pentru proprietati private, hale industriale, centre comerciale, parkinguri. Oferim protectii stalpi, protectii bariere, separatoare sensuri, semnalistica rutiera.

Societatea noastra si-a consolidat pozitia pe segmentul de piata al plantelor de interior-exterior printr-o oferta variata de plante ornamentale,  la un pret corect si nu in ultimul rand  prin disponibilitatea noastra de a va sfatui cand aveti nevoie si a va impartasi din  experienta acumulata in ani de activitate.

Va oferim:  

-Conifere

-Tufe si Arbusti

-Arbori

-Perene

-Plante acvatice 

Amenajari Gradini

O gradina amenajata cu diverse plante, arbusti, pereni si flori necesita mai putina munca decat ne putem imagina. Cu toate acestea atunci cand plantam suprafetele exterioare nu trebuie sa lasati nimic la voia intamplarii si sa apelati la o firma specializata. Art Garden Design va sta la dispozitie pe raza intregului judet cu servicii de amenajari la accesibile preturi.

realizare marcaje rutiere Cluj Napoca

Amenajarea gradinii implica numeroase aspecte, tehnice sau estetice, precum erbicidarea impotriva buruienilor, decopertarea in vederea completarii cu sol nutritiv, cu ajutorul utilajelor, trasarea/marcarea terenului in functie de proiect si de recomandarea arhitectilor nostri, precum si in functie de particularitatile solului.

Urmeaza plantarea efectiva a plantelor, respectand toate conditiile necesare dezvoltarii ulterioare, plantarea gazonului, precum si montarea altor elemente de decor.

plante exterior

Gazonul

Gazonul a fost si va ramane intotdeauna principalul element in vederea amenajarii spatiilor verzi, chiar daca vorbim de gradini private, ansambluri rezidentiale sau spatii industriale.

Indiferent de metoda de infiintare folosita – prin semanat sau cu rulouri – gazonul ramane partea esentiala a unei gradini.

Gazonul este de fapt denumirea comerciala a unui amestec de doua sau mai multe specii sau varietati de ierburi, create in scopul obtinerii unui “covor” verde pentru o perioada cat mai lunga.

plante interior exterior Cluj

 

Servicii amenajari spatii verzi

 • proiectare si executie gradini, parcuri si alte spatii verzi;
 • sisteme de irigare automatizate;
 • sisteme de drenaj spatii verzi (drenuri de gradina pentru colectarea apelor pluviale in exces);
 • sisteme / instalatii de iluminare grădini;
 • landscaping deosebit, profesional;
 • plantari material dendrologic: arbusti, arbori, flori anuale, flori perene, pomi fructiferi, trandafiri si alte plante de gradina;
 • Garduri vii din diverse specii de arbusti si perdele din diverse specii de plante cataratoare: iedera, Palma Maicii Domnului;
 • elemente de decor din piatra naturala: alei si ziduri decorative din piatra naturala;
 • mobilier de gradina: elemente de decor din lemn: umbrare, pergole, foisoare, podete, grilaje, panouri si spaliere din lemn tratat,rocarii;
 • gazonare - montare rulouri de gazon;
 • gazonare prin insamantare;
 • servicii de taiere, fasonare si toaletare arbori (defrisari, transplantari arbori si arbusti);
 • intretinere gradini

arbusti Cluj Napoca

Localizare Art Garden Design
Galerie Foto