AEI Constanta

plante exterior Mangalia

AEI va ofera plante decorative pentru exterior sau interior in Constanta si intreaga tara.

Comercializam o gama variata de plante de gradina, necesare realizarii oricarui tip sau stil de amenajare peisagistica. De asemenea, in magazinul nostru veti gasi material dendrologic selectionat atent de la furnizori cu traditie din Romania, Italia si Ungaria. 

Pentru o alegere corecta este necesar sa se cunoasca modalitatile de dezvoltare a plantelor, ritmul lor de crestere, schimbarea aspectului pe parcursul anotimpurilor, natura terenului unde urmeaza a fi plantate, expunerea la soare, de aceea va punem la dispozitie serviciul de consultanta!

Veti primi asistenta si consultanta specializata din partea companiei noastre in alegerea speciilor pe care le cautati fie ca doriti plante pe care sa le cultivati in ghivece, plante pentru balcoane sau terasa, plante Topiary, plante pentru gradini medii sau plante de dimensiuni mari.

Spatiul din preajma casei dumneavoastra poate fi oricand un loc unde sa gasiti relaxarea mult dorita si sa va bucurati de natura. Contati pe experienta noastra!

Oferim rulouri de gazon de calitate

Fie ca ai o gradina cu pomi sau preferi o curte plina de flori, gazonul este componenta care nu ar trebui sa ii lipseasca, pentru ca el imbina armonios toate elementele gradinii tale. Gazonul tip rulou reprezintă o rapidă variantă de înverzire a curţii. Spre deosebire de seminţele de gazon, ruloul de gazon este disponibil imediat, montandu-se intr-o singura zi, beneficiind astfel de un gazon perfect, fara goluri.

In fiecare sezon ne straduim sa va oferim bune preturi la toate serviciile noastre, pentru a va aduce cu un pas mai aproape de gradina pe care o doriti.

 

PLANTE ORNAMENTALE CONSTANTA

  • Plante cu flori
  • Specii pentru garduri vii
  • Plante verzi tot anul
  • Brazi
  • Molizi
  • Ienuperi

plante ornamentale Mangalia

Va stam la dispozitie cu placere pentru orice informatie legata de amenajarea si intretinerea spatiilor verzi in Constanta, oricare ar fi natura acestora!

Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0736.701.230, sau la e-mail: aeimaestriicasei@gmail.com ! Ne gasiti la sediul nostru din Str. Theodor Aman, Nr. 5A, Medgidia, Constanta!

plante decorative Mangalia

Localizare AEI Constanta
Galerie Foto