Arta Gradina Raiului Arges

Arta Gradina Raiului ArgesArta Gradina Raiului Arges sta la dispozitia dumneavoastra cu profesionale, de ultima generatie in vederea comercializarii unei game diversificate de plante, proiectarii, amenajarii, intretinerii gradinilor, spatiilor verzi si a peluzelor, gazonare terenuri cu gazon natural obtinut prin insamantare sau cu rulouri gazon, precum si plante, arbori si arbusti ornametali cu perioade indelungate de vegetatie si inflorire si rezistenta mare la intemperii si daunatori pe intreaga raza a judetului Arges.

Va oferim  plante, arbori si arbusti ornametali cu perioade indelungate de vegetatie si inflorire si rezistenta mare la intemperii si daunatori si de asemenea va pune la dispozitie solutii moderne si profesionale de proiectare, amenajare, intretinere a gradinilor, spatiilor verzi si a peluzelor, gazonare terenuri cu gazon natural obtinut prin insamantare sau cu rulouri gazon.

Echipa noastra de specialisti in domeniul amenajarii spatiilor verzi va sta la dispozitie pe toata perioada desfasurarii lucrarilor cu sfaturi si solutii complete si personalizate, optime atat din punct de vedere al designului cat si din punct de vedere al intretinerii si costurilor.

Prin intermediul serviciului de proiectare asistata pe calculator a gradinii, spatiului verde, parcului sau peluzei aveti garantia ca la finalul lucrarilor de amanajare rezultatul este cel la care ati visat.

Firma noastra te indruma in abordarea etapelor corecte pentru realizarea unei gradini potrivita stilului arhitectural al casei, firmei sau orasului tau in functie de pozitionarea lor in spatiu, caracteristicilor curtii (spatiului), solului, precum si personalitatii si necesitatii proprietarului.

plante interior exterior Arges

Echipa noastra va sta la dispozitie cu o gama completa de servicii in domeniul amenajarilor peisagere, dupa cum urmeaza: 

  • PROIECTARE 3D
  • AMENAJARI SPATII VERZI
  • SISTEME DE IRIGATII
  • GAZON
  • ELEMENTE DECORATIVE
  • INTRETINERE GRADINI
  • MOBILIER GRADINA
  • GAMA DIVERSIFICATA DE PLANTE

amenajare si intretinere gradina

Pe langa trandafirii Cityflor, pretabili oricarui tip de sol si clima, va punem la dispozitie o gama variata de plante, arbori si arbusti, alese atat in functie de preferintele dumneavoastra cat si de calitatea si specificul solului si conditiilor climaterice din zona in care se efectueaza lucrarile de amenajare a gradinii sau a spatiului verde. 

O gradina amenajata cu diverse plante, arbusti, pereni si flori necesita mai putina munca decat ne putem imagina. Cu toate acestea atunci cand plantam suprafetele exterioare nu trebuie sa lasati nimic la voia intamplarii si sa apelati la o firma specializata.

Arta Gradina Raiului Arges va sta la dispozitie pe raza intregului judet Arges cu servicii de amenajari la accesibile preturi.

Amenajarea gradinii implica numeroase aspecte, tehnice sau estetice, precum erbicidarea impotriva buruienilor, decopertarea in vederea completarii cu sol nutritiv, cu ajutorul utilajelor, trasarea/marcarea terenului in functie de proiect si de recomandarea arhitectilor nostri, precum si in functie de particularitatile solului.

 plante interior exterior Arges

Galerie Foto
    Nici o galerie foto disponibila.