Art Garden

amenajari spatii verzi PloiestiArt Garden furnizeaza servicii de amenajari si intretinere spatii verzi de înalta calitate in judetele Ilfov, Prahova si Constanta. De asemenea, oferim solutii profesionale de curatenie pentru toti clientii nostri, cu promptitudine si o maxima eficienta operationala.

De asemenea, compania noastra furnizeaza servicii de curatenie de inalta calitate si solutii profesionale pentru toti clientii nostri, la timp si in limita bugetului.

Daca doriti un spatiu verde superb, o gradina frumoasa dar nu  aveti timp s-o intretineti sau nu stiti cum, Art Garden va sta la dispozitie, cu servicii de calitate, la bune preturi din intregul judet.

De asemenea, executam lucrari de intretinere indeosebi la gradinile amenajate de noi, scopul principal fiind mentinerea gradinii intr-o stare foarte buna.

Ne puteti contacta si la urmatorul numar de telefon:

0746.500.570 - Ing. Peisagist Andreea Ciurea

Avantajele aduse de o colaborare cu noi:

  • Productivitatea crescuta a muncii prin folosirea unui personal bine instruit si a celor mai performante utilaje, masini si ustensile
  • Nu mai trebuie sa suportati cheltuielile cu angajarea fortei de munca si costurile suplimentare datorate acesteia, atat in cazul intretinerii spatiilor verzi, cat si a serviciilor de curatenie
  • Economie de timp si energie: coordonarea personalului de intretinere si aprovizionarea cu produse si ustensile de curatat, nu vor mai fi o grija pentru dumneavoastra sau angajatii firmei dumneavoastra.

spatii verzi Ploiesti

Amenajari spatii verzi

Persoanele care locuiesc la casa beneficiaza de un spatiu, mai mult sau mai putin generos, care asemenea cladirii trebuie tratat cu deosebita atentie pentru a genera satisfactii de ordin peisagistic, estetic si mai cu seama emotional (multumire, satisfactie, liniste, speranta, incredere, bucurie, optimism, etc.).

Pentru realizarea in sine este recomandat sa fie consultati specialisti in domeniu, care prin cunostintele de ordin tehnic si biologic specifice fiecarei plante, pot oferi bune solutii de armonizare a cerintelor manifestate de beneficiari.

Fiind vorba de spatiu verde sunt necesare cunostinte temeinice legate de tot ceea ce reprezinta vegetatia: arbori, arbusti, liane, gazon, flori. Daca nu sunt cunoscute talia pe care o vor atinge arborii si arbustii, temperamentul, pretentiile fata de substarat si umiditate, ca si elementele principale prin care este decorativa o specie, sansele de reusita ale ansamblului peisagistic sunt mult diminuate.

intretinere gradina Ploiesti

In aceeasi masura trebuie si cunostinte legate de sol (grosimea stratului de sol, structura, textura, permeabilitatea pentru apa) si dotarile aferente spatiului verde (alei, ziduri de sprijin, pergole si alte suporturi pentru plantele agatatoare, statuete, corpuri de iluminat, sistem de udare).

Amestecul intim de plante ornamentale cu pomii fructiferi, gradina de legume si speciile floricole genereaza mari probleme de ordin estetic, organizatoric si mai ales de pastrare a unei stari fitosanitare bune a tuturor plantelor.

Cele prezentate sunt cateva din elementele care speram ca v-au convins ca orice lucru bine facut necesita cunostinte de specialitate, motiv pentru care este bine sa apelati la consultanti de specialitate, care va pot transforma visele in realitate transformand spatiul de care dispuneti intr-un veritabil loc de repaus si de odihna.

amenajari gradina

Intretinere spatii verzi

Serviciile de intretinere gradina, intretinere spatii verzi, intretinere gazon si intretinere plante de interior, oferite de compania noastra, au in vedere toate operatiunile necesare unei bune dezvoltari a plantelor si a gazonului din gradina, precum si mentinerea in conditii optime a decoratiunilor existente. 

Ne ocupam de mentenanta pentru spatii verzi rezidentiale, mentenanta spatii verzi industriale si intretinere spatii verzi si terenuri sportive, intretinere spatii verzi asociatii de proprietari si locatari. Sectorul de intretinere gradini si mentenanta spatii verzi l-am inceput din pasiunea pentru curat, sanatate si mediul inconjurator, din necesitatea de a ne simti utili pentru iubitorii de verde, plante si gazon. Ne place sa facem intretinere de spatii verzi cu personal calificat si tanar, cu utilaje proprii de performanta ridicata, programe regulate si bine stabilite, discretie si eficienta. Dupa interventiile noastre de intretineri spatii verzi, suprafetele revin la forma initiala recapatandu-si din prospetime, splendoare, atractie si utilitate.

Servicii complete de amenajari spatii verzi:

  • Amenajare gradini
  • Intretinere gradini si spatii verzi
  • Amenajare parcuri
  • Amenajare si intretinere spatii verzi
  • Intretinere  gazon

proiectare gradina Ploiesti

Galerie Foto