Gradini Ornamentale S.R.L.

Gradina Ornamentale S.R.L. Satu MareGradini Ornamentale Satu Mare reprezinta un partener de incredere pentru cei care doresc sa apeleze la serviciile si produsele noastre, adaugand in permanenta un plus de valoare companiei prin satisfacerea optima a cerintelor clientilor, prin cresterea constanta a calitatii serviciilor si prin profesionalismul unei echipe de oameni pasionati, ce ofera prin pasiunea pentru frumos calitate si orginalitate fiecarei lucrari in parte. In viziunea noastra, dorim sa fim mereu prima optiune a clientilor nostri in domeniul amenajarii spatiilor verzi in judetul Satu Mare si imprejurimi.

Compania noastra va ofera servicii de amenajari spatii verzi, amenajari gradini, intretinere spatii verzi, sisteme de irigatii, ,amenajare de pavaje si dale ornamentale, iazuri si fantani materialele folosite fiind de o inalta calitate, iar personalul fiind alcatuit din specialisti in domeniu.

Orice proiect de orice complexitate este asteptat si va fi pentru noi o noua provocare! De aceea, va asteptam sa ne contactati pentru amenajari gradinii dumneavoastra. Raspundem cu inalt profesionalism 24 ore din 24.

Oferim servicii complete de design ambiental si arhitectura peisagera clientilor, care cauta un spatiu frumos, cat si functional. De la mici gradini urbane, pana la mari proiecte de peisagistica, va oferim servicii care includ dezvoltarea conceptului initial, managementul  constructiei si executia proiectului. Indiferent daca este vorba de o amenajare  rezidentiala sau publica, scopul nostru este ca D-voastra sa beneficiati de aceasta intr-un timp cat mai scurt din momentul  finalizarii constructiei. Realizarea amenajarii nu este o insiruire de actiuni independente. Pornind cu elemente de infrastructura / drenaje, irigari si alte elemente subterane , continuand cu elemente constructive/ alei, forme de relief, ziduri decorative, lacuri si cascade/ cu amplasarea plantelor si accesoriilor - toate sunt planificate riguros.

Investim in permanenta in dotarile noastra, detinand unelte profesionale si solutii eficiente, menite sa satisfaca exigente pretentii in materie de gradinarit.

amenajari spatii verzi Satu Mare

Proiectare spatii verzi in Satu Mare 

Gradini Ornamentale realizeaza proiectarea spatiului verde dupa consultarea clientului. Dupa desenarea si prezentarea primei schite, aceasta este dezvoltata de compania noastra de amenajari gradini si spatii verzi sub forma unui plan principal, la care se adauga documentatii specifice fiecarui element al spatiului verde proiectat.

Amenajare gradini si spatii verzi

Gradini Ornamentale realizeaza executarea lucrarilor necesare creerii spatiului verde corespunzator solicitarii clientului. Aceasta presupune aplicarea intocmai a planului dat de catre arhitectul peisagist, folosirea de materiale de foarte buna calitate si executatea corecta a lucrarilor.

Cele mai bune proiecte peisagistice sunt cele care au fost proiectate cu grija si cu mare atentie la detalii. Inainte de proiectarea propriu-zisa a gradinii este importanta alegerea unui stil ce se potriveste bine casei si stilului tau de viata.

Intretinere gradini si spatii verzi

Oferim servicii profesionale de intretinere a spatiilor verzi si gradinilor proiectate si amenajate de catre firma noastra, asigurand de asemenea si servicii de intretinere a altor lucrari de acest gen, servicii de reconstructie si reabilitare a spatiilor verzi, parcuri, locuri de joaca. 

proiectare, amenajare, intretinere gradina

Compania noastra va ofera servicii complete:

amenajare gradina Satu Mare

Galerie Foto