White Gardenia Sibiu

amenajari spatii verzi SibiuWhite Gardenia Sibiu elaboreaza proiecte de amenajari spatii verzi, parcuri si gradini, la un standard ridicat de calitate. Proiectele sunt intocmite de catre persoane cu pregatire de specialitate, iar viziunea moderna si capacitatea de a lucra intr-un timp record ale echipei noastre permit sa va prezentam o gama larga de propuneri dintre care va ramane doar sa alegeti.

White Gardenia Sibiu va ofera servicii de proiectare, amenajari si intretinere spatii verzi, constructii parcuri, curti, alei din pavaje sau piatra naturala, montare gazon prin insamantare sau cu rulouri de gazon.

Ideile si proiectele elaborate de noi sunt in pas cu tendintele moderne din domeniul proiectarii, posedand atat calitati estetice, functionale, ecologice, economice, cat si de rezistenta si comportare stabila in timp.

Orice proiect de orice complexitate este asteptat si va fi pentru noi o noua provocare! De aceea, va asteptam sa ne contactati pentru amenajari gradinii dumneavoastra. Raspundem cu inalt profesionalism 24 ore din 24.

Oferim servicii complete de design ambiental si arhitectura peisagera clientilor, care cauta un spatiu frumos, cat si functional. De la mici gradini urbane, pana la mari proiecte de peisagistica, va oferim servicii care includ dezvoltarea conceptului initial, managementul  constructiei si executia proiectului. Indiferent daca este vorba de o amenajare  rezidentiala sau publica, scopul nostru este ca D-voastra sa beneficiati de aceasta intr-un timp cat mai scurt din momentul  finalizarii constructiei. Realizarea amenajarii nu este o insiruire de actiuni independente. Pornind cu elemente de infrastructura / drenaje, irigari si alte elemente subterane/ , continuand cu elemente constructive/ alei, forme de relief, ziduri decorative, lacuri si cascade/ cu amplasarea plantelor si accesoriilor - toate sunt planificate riguros.

spatii verzi Sibiu

Gazonul

Gazonul reprezinta piesa de rezistenta dintr-o gradina. Este omniprezent in orice compozitie floricola, iar visul oricarui proprietar de gradina este sa aiba un gazon frumos.Toti suntem atrasi de iarba verde ce ofera gradinii imagini de diferite nuante si culori, completeaza tabloul si-i confera fond, realizand conexiunea intre diferitele plante din gradina

In ceea ce priveste infiintarea de suprafete cu gazon, va putem oferi solutii de gazonare prin:

 • Gazon seminte – realizarea de suprafete gazonate prin insamantare (ierbicidare, decopertare, prelucrarea mecanica a solului, sapare si maruntire, nivelare, insamantare, tavalugire, prima udare, primul tuns, consultanta privind intretinerea).
 • Gazon rulouri – montaj rulouri de gazon (decopertare, prelucrarea mecanica a solului, sapare si maruntire, nivelare, montaj rulouri gazon, tavalugire, prima udare, consultanta privind intretinerea).

alei din piatra Sibiu

Proiectare spatii verzi

In general in proiectarea peisagistica parcurgem urmatorii pasi:

Intr-o prima etapa se stabilesc liniile generale, formele gradinii, punctele de interes. Se decide daca se opteaza pentru un stil formal, stil peisager sau stil mixt, daca se prefera modele circulare, dreptunghiulare sau in diagonala. Se urmareste unitatea gradinii si elementele comune pe care trebuie sa le aiba aceasta cu cladirea principala.

Arhitectul peisagist face masuratori, cerceteaza si inscrie o serie de date necesare proiectarii precum: forma terenului, limitele si rectificarile necesare, denivelarile, factorii climatici, profilul de sol, conditiile hidrologice, vegetatia lemnoasa si ierboasa existenta, etc.

Vom discuta impreuna cu dumneavoastra variante privind alegerea si dispunerea plantelor, amanajarilor floricole , a suprafetelor gazonate si a materialului dendrologic ce urmeaza a fi folosit. Expunem clientului caracteristicile fiecarei specii propuse, precum longevitatea plantei, rezistenta la anumiti factori nocivi, ritmul de crestere, inaltimea maxima, forma si desimea coroanei, coloritul scoartei, frunzelor, florilor, fructelor, perioada infloririi, aromele, plasticitatea si posibilitatea efectuarii de grupari ornamentale.

Dupa acestea, facem o propunere financiara estimativa si discutam bugetul. In functie de toate aceste coordonate se realizeaza proiectul de amenajare peisagistica. Schita de amenajare se realizeaza cu ajutorul aplicatiilor software 2D(in plan) si 3D(in spatiu), oferind o imagine de ansamblu si vizibilitate proiectului. Dupa aprobarea de catre client a design-ului, stabilirea costului proiectului si semnarea contractului, trecem la realizarea efectiva a lucrarii.

intretinere gazon Sibiu

Amenajari spatii verzi:

 • proiectare si executie gradini, parcuri si spatii verzi;
 • executie instalatii pentru gradini (sisteme de drenaj, instalatii/sisteme automatizate de irigatii pentru irigare gradini, gazon si plante);
 • gazonare prin insamantare sau montare rulouri gazon;
 • realizare fantani decorative, fantani arteziene, cascade, cursuri de apa;
 • executie alpinarii, terasare pante, decopertari si umpluturi de pamant;
 • servicii de taiere, fasonare si toaletare arbori si arbusti;
 • servicii de intretinere si reabilitare spatii verzi, gradini, plante de exterior;
 • rulouri gazon;
 • garduri vii din diverse specii de plante;
 • elemente de decor din piatra naturala ( alei si ziduri decorative);
 • diagnostic si tratament plante, fertilizari si tratamente fito-sanitare;
 • consultanta in vederea amenajarii spatiilor verzi.

rulouri gazon Sibiu

Localizare White Gardenia Sibiu
Galerie Foto
filme porno