White Gargenia Sibiu

sisteme irigatii Agnita

White Gardenia Sibiu este o companie ce activeaza in domeniul furnizarii soluțiilor profesionale complete în sisteme de irigații, pentru companiile românești din judetul Sibiu ce activează în domeniul agriculturii, arhitectură peisageră, amenajării spațiilor verzi, a terenurilor de sport, horticultură.

Având experiența  în domeniul irigațiilor pe piață romanească, si axandu-ne pe calitatea produselor, promptitudine si seriozitate în relația cu partenerii și clienții, de-a lungul timpului, am realizat sute de sisteme de irigație automatizată de referință în România cu tehnologie de ultimă generație și care au adus piața de irigații automatizate din România la nivel European și dorim că în continuare să aducem clienților noștri cele mai bune soluții pentru realizarea proiectelor propuse.

Având la dispoziție o echipă de profesioniști în domeniul amenajarii spatiilor verzi si al irigatiilor, compania White Gardenia oferă soluții profesionale de consultantă și proiectare a sistemelor de irigat. Relația cu partenerii noștri se bazează pe calitatea produselor și a serviciilor oferite, precum și pe promptitudinea colaborării.

Dispunem de asemenea o gamă variată de produse, cu un stoc suficient pentru a satisface cerințele partenerilor noștri. Pentru mai multe detalii, accesati site-ul nostru :  http://www.intelligentgarden.ro/ .

Încercam astfel să creem noi oportunităti și să contribuim la dezvoltarea activitătii partenerilor care vor să se alăture echipei noastre.

La solicitarea clientilor, punem la dispoziţie servicii de proiectare şi consiliere pentru amenajarea spaţiilor verzi în conformitate cu normele în vigoare şi având ca scop eficientizarea activităţii clientului. 

sisteme irigatii Agnita

Gazonul

Gazonul reprezinta piesa de rezistenta dintr-o gradina. Este omniprezent in orice compozitie floricola, iar visul oricarui proprietar de gradina este sa aiba un gazon frumos.Toti suntem atrasi de iarba verde ce ofera gradinii imagini de diferite nuante si culori, completeaza tabloul si-i confera fond, realizand conexiunea intre diferitele plante din gradina. 

Gazonul trebuie intretinut prin implementarea unor sisteme de irigatii complexe.

Oferim servicii de:

 • proiectare si executie gradini, parcuri si spatii verzi;
 • executie instalatii pentru gradini (sisteme de drenaj, instalatii/sisteme automatizate de irigatii pentru irigare gradini, gazon si plante);
 • gazonare prin insamantare sau montare rulouri gazon;
 • realizare fantani decorative, fantani arteziene, cascade, cursuri de apa;
 • executie alpinarii, terasare pante, decopertari si umpluturi de pamant;
 • servicii de taiere, fasonare si toaletare arbori si arbusti;
 • servicii de intretinere si reabilitare spatii verzi, gradini, plante de exterior;
 • rulouri gazon;
 • garduri vii din diverse specii de plante;
 • elemente de decor din piatra naturala ( alei si ziduri decorative);
 • diagnostic si tratament plante, fertilizari si tratamente fito-sanitare;
 • consultanta in vederea amenajarii spatiilor verzi.

sisteme irigatii Agnita

Localizare White Gargenia Sibiu
Galerie Foto