Art Garden

sisteme irigatii TargovisteArt Garden va sprijinim cu montarea de sisteme de irigatii automatizate pentru gradini, spatii verzi, parcuri si sedii de companie.

Suntem o firma de proiectare si amenajare spatii verzi cu servicii adaptate pentru persoane fizice si juridice. Cunoastem importanta legaturii dintre client si gradina lui. De aceea, serviciile noastre sunt personalizate in functie de nevoile fiecarui client.

Realizam proiecte de amenajare pentru gradini si parcuri, proiectare 3D, executam lucrari de defrisare, nivelare si plantare (arbori, arbusti, plante floricole, gazon), analiza si cartarea solului, dar si sisteme automate de irigatii si montare piatra decorativa.

Echipa noastra este formata din ingineri peisagisti care va pot ajuta in realizarea gradinii mult visate prin alegerea plantelor si a constructiilor tinand cont de climat, tipul de sol si expozitia terenului dumneavoastra.

Sistemele de irigatie au un rol deosebit de important in gradina, deoarece astfel se asigura necesarul zilnic de apa al fiecarei plante sau al gazonului, acestea rezolvand totodata si problema necesarului de apa al plantelor cat timp proprietarii sunt in concediu. De asemenea, va ajuta sa economisiti timp in favoarea altor operatiuni importante sau necesare de gradinarit.

Specialistii nostri va pun la dispozitie planuri personalizate pentru nevoile gradinii dumneavoastra, prin sisteme de irigatie fiabile, eficiente si durabile, tinand cont nu numai de necesarul de apa al vegetatiei, ci si de un consum eficient de apa si de energie.

irigatii automatizare Targoviste

chipa noastra va sta la dispozitie cu o gama completa de servicii in domeniul amenajarilor peisagistice, dupa cum urmeaza: 

  • PROIECTARE 3D
  • AMENAJARI SPATII VERZI
  • SISTEME DE IRIGATII
  • GAZON
  • ELEMENTE DECORATIVE
  • INTRETINERE GRADINI
  • GAMA DIVERSIFICATA DE PLANTE
  • PAMANT VEGETAL
  • DEFRISARI

O gradina amenajata cu diverse plante, arbusti, pereni si flori necesita mai putina munca decat ne putem imagina daca aveti montat un sistem automat de irigatii, programat sa ude plantele in functie de caracteristicile fiecareia. Atunci cand plantati suprafetele exterioare nu trebuie sa lasati nimic la voia intamplarii si sa apelati la o firma specializata.

Amenajarea gradinii implica numeroase aspecte, tehnice sau estetice, precum erbicidarea impotriva buruienilor, decopertarea in vederea completarii cu sol nutritiv, cu ajutorul utilajelor, trasarea/marcarea terenului in functie de proiect si de recomandarea arhitectilor nostri, precum si in functie de particularitatile solului. Noi va putem ajuta cu orice tip de serviciu doriti pentru gradina dumneavoastra!

irigatii Targoviste

Galerie Foto