Coman Spatii Verzi

amenajari spatii verzi TimisoaraComan Spatii Verzi va poate oferi produse si servicii pentru a va realiza gradina mult visata. Oferim servicii complete de amenajari spatii verzi, curti si gradini in judetul Timis, cat si in judetele limitrofe. Cunostintele dobandite, specializarile in horticultura si arhitectura peisagera si experienta acumulata in ani de munca in domeniu se regasesc in lucrarile noastre de amenajare peisagera.

Va stam la dispozitie cu o oferta bogata de plante ornamentale, arbori si arbusti ornamentali, precum si cu o gama variata de pomi fructiferi pentru amenajarea gradinii dumneavoastra.

Suntem pregatiti sa va oferim produse de foarte buna calitate obtinute in pepinierele proprii sau ale asociatilor si partenerilor nostri.

Oferta noastra cuprinde servicii de livrare, proiectare, amenajare si intretinere.

Toate acestea sunt posibile cu ajutorul unei echipe de profesionisti gata sa vina cu idei si solutii pentru gradina dumneavoastra.

Ne adresam atat persoanelor fizice si juridice care doresc produse si servicii pentru amenajarea propriilor spatii verzi, cat si companiilor specializate in realizarea proiectelor de natura peisagistica.

Coman Spatii Verzi va asteapta la showroom-ul situat la adresa :

Punct de lucru: în com. Sacalaz pe str. principală, nr. 443/A, judeţ Timiş.

Alte informatii puteti gasi pe website-urile noastre:

coman-spatiiverzi.5net.ro/ro

comanspatiiverzi.ro

amenajari gradina Timisoara

SERVICII OFERITE

  • Proiectare, amenajare si intretinere spatii verzi, gradini;
  • Cosit iarba mecanic, tuns gazon cu masini profesionale;
  • Tratare, taiere si cosmetizare pomi, plante, gard viu;
  • Executie cursuri de apa, iazuri, cascade ornamentale;
  • Infiintare gazoane, alpinarii, aranjamente flori, rocarii;
  • Proiectare si montare sisteme de irigat computerizate;

O imagine perfecta face ca orice cuvant sa fie de prisos, iar din acest motiv, inainte de a incepe realizarea unei gradini, planificamtoate detaliile in avans si „vedem” pe plansa de proiectare fiecare gradina. Aplicatiile software cu care lucram ne permit sa facem o plimbare virtuala prin gradina dumneavoastra, avand astfel ocazia sa analizam impreuna toate variantele, atat din punct de vedere functional dar si estetic si sa facem potrivite alegeri.

Va stam la dispozitie cu placere pentru orice informatie legata de amenajarea si intretinerea spatiilor verzi din judetul Timis, avand un bun raport calitate - pret.

amenajari gradini Timisoara

Apelati la serviciile noastre de amenajare si intretinere spatii verzi si amenarare si intretinere gradini si curti. Astfel veti castiga timp si veti avea o gradina de vis bine ingrijita de catre expertii nostril, aplicand servicii de tuns gazon si irigare gazon , veti avea un spatiu verde bine ingrijit, de invidiat.

amenajari curti Timisoara

Localizare Coman Spatii Verzi
Galerie Foto