Ozon Gardening SRL Ialomita

spatii verzi UrziceniOzon Gardening SRL Ialomita va ofera servicii complete pentru amenajarea unui spatiu verde de vis pe raza intregului judet Ialomita, de la plante o gama variata de plante interior - exterior, pana la mobilier de gradina de o inalta calitate.

Echipa societatii noastre este alcatuita din angajati cu experienta in domeniul activitatii peisagistice, iar lucrarile sunt realizate cu multa imaginatie si un inalt profesionalism. 

Societatea noastra si-a consolidat pozitia pe segmentul de piata al plantelor de interior-exterior printr-o oferta variata de plante ornamentale,  la un pret corect si nu in ultimul rand  prin disponibilitatea noastra de a va sfatui cand aveti nevoie si a va impartasi din  experienta acumulata in ani de activitate.

Serviciul de amenajare gradini, inverzirea spatiilor orasenesti, amenajarea gradinilor cu plante aromatice, legume si pomi fructiferi, montarea de sisteme de irigatii, nu mai sunt considerate demult o fita, ci mai degraba o necesitate.

Amenajarea gradinilor si inverzirea spatiilor urbane a inceput sa castige din ce in ce mai mult teren, datorita faptului ca odata cu cresterea industrializarii, orasele devin din ce in ce mai aglomerate, iar locuitorii se simt sufocati si incearca sa-si transforme putinul teren pe care il detin intr-o mica oaza de relaxare, apeland la echipele specializate in amenajarea gradinilor si a spatiilor verzi.

amenajari spatii verzi Urziceni

O echipa de profesionisti in domeniul peisagist va veni la fata locului, va face masuratori, va evalua terenul si dupa o discutie prealabila cu proprietarul, va alcatui un proiect in baza caruia va lua nastere micul colt de rai din jurul locuintei dumneavoastra, prin plantarea de gazon, diverse flori si arbusti, montarea unui sistem de irigat care va ajuta la mentinerea gradinii mereu proaspete, construirea unui iaz de gradina care va accentua transformarea curtii intr-un refugiu natural.

Daca spatiul din jurul casei va permite, puteti sa-l infrumusetati cu mobilier de gradina, precum: foisoare din lemn, bancute, balansoare si diverse alte ornamente din lemn sau piatra. Toate acestea vor da un plus de confort si intimitate curtii dumneavoastra.

Amenajare gradina

Este foarte sanatos sa petreceti cat mai mult timp in aer liber, de aceea aveti nevoie de o gradina ingrijita care sa va ajute sa va incarcati bateriile atunci cand aveti nevoie. Apeland la Ozon Gardening veti putea obtine gradina mult visata - o gradina amenajata rapid si fara bataie de cap.
Sisteme de irigatii pentru gradini si parcuri

amenajari gradina Urziceni

Sisteme de irigatii

Sistemul de irigat este indispensabil oricarei gradini, deoarece mentinerea sanatatii gazonului si a plantelor depinde foarte mult de o buna irigare, mai ales in perioadele secetoase. Ozon Gardening va recomanda sa alegeti varianta profesionala - sisteme de irigatii automatizate, care pot fi programate sa pornesca si sa se opreasca la anumite intervale de timp, chiar si cand nu sunteti acasa.

Iazuri, cascade, fantani

Construind un iaz cu rocarie si curs de apa, infrumusetat cu plante si podet de lemn, va veti relaxa chiar si stand cu ochii inchisi, pentru ca veti auzi susurul apei, ciripitul pasarelelor, fosnetul frunzelor, iar zgomotul stresant al orasului nu va va mai stresa.

Gazon rulouri si seminte de gazon

Gazonarea curtii
Un teren gazonat este o suprafata perfecta pentru relaxare dar mai ales pentru familiile cu copii, pentru ca acestia pot alerga in voie, fara a se rani. Expertii nostri va propun 2 variante de gazonare – cea rapida, cu rulourile de gazon si o lenta, cu seminte de gazon.


Intretinerea gradinii

Intretinerea gradinii sau a spatiilor verzi deja amenajate reprezinta un abonament de 4 deplasari in fiecare luna, care presupune intretinerea si tratarea gazonului, tratarea si tunderea plantelor, toaletarea arborilor si arbustilor, intretinerea si curatarea iazurilor, cascadelor si cursurilor de ape, verificarea si eventual reglarea sistemului de irigatii.

amenajari gradina

Servicii complete de amenajari spatii verzi

 • proiectare si executie gradini, parcuri si alte spatii verzi;
 • sisteme de irigare automatizate;
 • sisteme de drenaj spatii verzi (drenuri de gradina pentru colectarea apelor pluviale in exces);
 • sisteme / instalatii de iluminare grădini;
 • landscaping deosebit, profesional;
 • plantari material dendrologic: arbusti, arbori, flori anuale, flori perene, pomi fructiferi, trandafiri si alte plante de gradina;
 • garduri vii din diverse specii de arbusti si perdele din diverse specii de plante cataratoare: iedera, Palma Maicii Domnului;
 • elemente de decor din piatra naturala: alei si ziduri decorative din piatra naturala;
 • mobilier de gradina: elemente de decor din lemn: umbrare, pergole, foisoare, podete, grilaje, panouri si spaliere din lemn tratat,rocarii;
 • gazonare - montare rulouri de gazon;
 • gazonare prin insamantare;
 • servicii de taiere, fasonare si toaletare arbori (defrisari, transplantari arbori si arbusti);
 • intretinere gradini

intretinere gazon

Localizare Ozon Gardening SRL Ialomita
Galerie Foto