SC EURO GLIA SRL

spatii verzi ZalauAmenajari spatii verzi Salaj, Rulori de iarba Salaj, Plante ornamentale Salaj, Intretinere spatii verzi Salaj, Proiectare Gradini Salaj, Sisteme de irigatii Salaj.

Amenajari Spatii Verzi Salaj - SC EURO GLIA SRL a luat nastere in anul 2004, iar principalul nostru obiect de activitate reprezinta producerea si comercializarea rulourilor de iarba dar si multe alte tipuri de servicii pe care vi le furnizam.

Avem in dotare utilaje moderne de cea mai buna calitate cu ajutorul carora instalam gazonul din fata resedintei dumneavoastra cu mare usurinta, si nu numai. Prin maniera flexibila de a intelege nevoile clientilor, dotarile de ultima ora, pregatirea permanenta a personalului, promptitudine si discretie, imbunatatim permanent calitatea serviciilor oferite.

Specialistii nostri in amenajari peisagistice efectueaza studiile de specialitate necesare, studii ce vor furniza informatii legate de structura si textura solului, de compozitia chimica, de adancimea panzei freatice etc.

Pentru utilizarea rulourilor de iarba la proiectul dumneavoastra SC EURO GLIA SRL ofera consultanta gratuita. Va stam la dispozitie cu orice informatie referitoare la amenajarea si intretinerea spatiilor verzi in judetul Salaj, oricare ar fi natura acestora, dar mai ales despre intretinerea gazonurilor, si a rulourilor de iarba pe care le comercializam.

Rulourile de iarba reprezinta cea mai rapida varianta de inverzire a unei suprafete de teren, sau al unui gazon, aspectul final in cazul folosirii acestor rulourilor de iarba este al unei gazon matur, compact, in care nu se vede pamantul de dedesum, firele de iarba fiind foarte dese, uniforme, de culoare verde inchis.

Avantajele aduse de o colaborare cu noi:

 • Productivitatea crescuta a muncii prin folosirea unui personal bine instruit si a celor mai performante utilaje, masini si ustensile;
 • Nu mai trebuie sa suportati cheltuielile cu angajarea fortei de munca si costurile suplimentare datorate acesteia, atat in cazul intretinerii spatiilor verzi sau a gazonului dumneavoastra;
 • Economie de timp si energie: coordonarea personalului de intretinere si aprovizionarea cu produse si ustensile de curatat, nu vor mai fi o grija pentru dumneavoastra sau angajatii firmei dumneavoastra.

rulouri gazon

SERVICII COMPLETE DE AMENAJARI SPATII VERZI SALAJ

 • proiectarea si amenajarea peisagistica a spatiilor verzi.
 • amenajarea peluzelor cu gazon.
 • plantari cu plante ornamentale.
 • sisteme de irigatii automatizate.
 • intretinerea spatiilor verzi amenajate.

rulouri gazon

Amenajare si intretinere spatii verzi

Societatea noastra ofera servicii profesionale de amenajare si intretinere spatii verzi, cu plante ornamentale sau montarea de sisteme de irigatii pentru o mentinere a gradinii dumneavoastra cat mai sanatoasa.

Proiectarea si amenajarea peisagistica a spatiilor verzi, este realizata de un arhtect profesionist, prin intermediul caruia aveti garantia ca la finalul lucrarilor de amanajare, rezultatul este cel la care ati visat.

Oferim seriozitate, promptitudine si preturi accesibile pentru ca fiecare proiect sa poata fi materializat iar in scurta vreme clientii nostri sa se poata bucura de un parc public asa cum si-au dorit.

Atunci cand vine vorba despre gradinaritul peisagistic, echipa noastra de expertii peisageri care sunt specializati si cunosc bine acest domeniu vin cu cele mai optime solutii de amenajare a gradinilor dumneavoastra.

Pentru executia lucrarilor firma noastra dispune de:

 • arhitect peisagist.
 • inginer peisagistic.
 • specialist sisteme de irigatii.
 • muncitori peisagisti.

amenajari gradina Zalau

Serviciile de intretinere a gradinii sau a gazonului dumneavoastra, oferite de firma noastra, au in vedere toate operatiunile necesare unei bune dezvoltari a plantelor si a gazonului din gradina, precum si mentinerea in conditii optime a decoratiunilor existente.

Spatiul din preajma locuintei dumneavoastra poate fi oricand un loc unde sa gasiti relaxarea si buna dispozitia pe care o doriti si sa va bucurati de natura.

Echipa firmei noastre este compusa din angajati profesionisti cu experienta in domeniul activitatii de intretinere si amenajare spatii verzi si peisagistica, iar lucrarile sunt realizate cu multa imaginatie si un inalt grad de profesionalism.

Indiferent de metoda de infiintare folosita – prin semanat sau cu rulouri – gazonul ramane partea esentiala a unei gradini, de aceea va recomandam optati mai intai de toate, la folosirea rulourilor de iarba, pentru infrumusetarea gradinii sau curtii dumneavoastra.

rulouri gazon Zalau

Localizare SC EURO GLIA SRL
Galerie Foto